Ullensaker Skiklubb - Alpint

Introduksjon til Alpingruppa
Ullensaker Skiklubb - Alpint, har et alpintilbud til barn og ungdom. Vi har ca. 50 aktive alpinister fordelt over alle aldre og ferdigheter.
Vi har delt inn vårt treningstilbud i fem grupper basert på alder (sesongen 2016/2017):
  • Gruppe Sort (2001 og 2002) U16 + FIS
  • Gruppe Rød (2003 og 2004) U14
  • Gruppe Blå (2005 og 2006) U12
  • Gruppe Grønn (2007 og 2008) U10
  • Gruppe Gul, (2009 & yngre, samt Skiskole)
Primært driver vi et tilbud for de som har grunnleggende ferdigheter på ski, og som ønsker å være med i et miljø for å videreutvikle seg som skiløper eller konkurranseløper. For løpere over 9 år som ikke har kjørt på ski tidligere anbefaler vi deltagelse på vår skiskolene, før man aktivt går inn i klubben. For våre konkurransekjørere har vi også et treningssamarbeid med andre klubber i regionen.
Vi har aktivitet gjennom hele sesongen med barmarkstrening utenom skisesongen. Vi benytter Hurdal Skisenter som hoved treningsområde i skisesongen, men benytter også Åslia og vår egen bakke Rambydalen for enkelte grupper.
Klubben ble grunnlagt i 1958 og vi har opp i gjennom årene hatt flere landslagsløpere, med Ole Kristian Furuseth og Cathrine Meisingset som kanskje de mest kjente. Vi har for tiden ca. 5 aktive FIS kjørere som du kan lese mer om undere lenkene på menyen.
Ønsker du å få mer informasjon om treningsmulighetene kan du kontakte oppmann for den aldersgruppen du tilhører. Kontaktinformasjon for oppmenn finner du under gruppene i menyen.
Vi ønsker deg velkommen til klubben vår.

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Refreshing... Det har vært nye aktiviteter siden forrige gang du lastet siden