Rekrutt-trening 8. juni 2020

Postet av Trine Ruud Bråten den 4. Jun 2020

Rekrutt-trening 8/6-2020

Treningene er nå endelig åpnet for alle rekrutter. For å få dette til må vi dele dere inn i tre puljer med forskjellig oppmøtetid. Hvis noen ønsker å løpe sammen med en i en annen pulje, møter dere opp sammen med den eldste gruppa.

MERK OPPMØTESTED!

Få veibeskrivelse her: Kart

Denne treningen skal være på et helt nytt kart på Hauerseter. Oppmøte innerst i Skyttervegen, Avkjøring fra rv.179 ved Hauerseter (rett øst for brua over jernbanen) 

Oppmøtetider:

9 år og yngre (født 2011 eller senere) møter opp kl. 18.15

10 og 11 åringene (født 2010 og 2009) møter opp kl. 18.30

12 åringene (2008) møter opp kl. 18.45


Det blir Linjeorientering på treningen denne dagen. Man følger en linje på kartet og tegner inn de postene man finner langs linja. Vi vil ikke bruke brikke på treningen, men fint hvis dere tar med egen kulepenn. De som har eget kompass tar det med (resten får låne)

Det vil være færre trenere enn vanlig på treningene i juni, fordi noen har startet ferie. Vi håper derfor at foreldre kan være med å følge/"skygge" egne barn hvis de har behov for dette

Treningen 15/6-20 vil være fra samme sted, med samme oppmøtetidspunkter.


Vi må under treningen følge de generelle smittevernreglene fra myndighetene om distansering, hygiene og hindring av smitte gjennom berøring. Personer som har symptom på luftveisinfeksjon skal ikke delta.

Her kan dere lese Norges Orienteringsforbund sine Koronavettregler:

NOF - Koronavettregler


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.