rekrutt-trening 28/8-17

Postet av Trine Ruud Bråten den 27. Aug 2017

Mandag 28/8 blir det kompasstrening i skogen. 

Dette er en endring i forhold til oppsatt plan. Det nye kartet vi egentlig skulle bruke denne mandagen er fortsatt ikke helt ferdig, men vi satser på at det er klart om en uke. Derfor bytter vi disse to treningene.

Alle som har, må ta med kompasset sitt. De som ikke har eget kompass får låne av oss.

8-10 år: Vi starter med løype hvor man skal bruke kompasset mellom postene. Det er mange poster og korte strekk. For de som blir fort ferdig er det en ekstra-løype, hvor man kan orientere på vanlig måte.

11-12 år: Vi starter med løype hvor man kun skal bruke kompasset mellom postene. For de som har vært med lenge og mestrer kompasskurs har vi laget et spesialkart, hvor vi har fjernet mange av detaljene. Dette gjør at man må være ekstra nøye med kompasskursen. For de som blir fort ferdig er det en ekstra-løype, hvor man kan orientere på vanlig måte.

Vi avslutter treningen med frukt og juice.


Husk å melde dere på Romeriksløpet neste helg (søndag3/9)!

Se mer info her:

Innbydelse-Romeriksløpet

Her kan du se hvordan du oppretter bruker og melder deg på o-løp i Eventor:

Eventor - opprette bruker og melde på arrangement


Rekruttpakke

For dere som ikke har eget kompass/løperbrikke:

Vi i Ullensaker o-lag har en del rekruttpakker på lager som vi selger for 550,-. Ta kontakt med Trine eller Kari på rekrutt-treningen hvis du ønsker å kjøpe en rekrutt-pakke. Betales med giro, eller aller helst via Vipps.

Silva, Emit og Norges Orienteringsforbund har gått sammen for å kunne tilby nye rekrutter en rekruttpakke til svært gunstig pris. Pakken inneholder: tommelkompass, løperbrikke og en liten post-skjerm samlet i et praktisk etui. Kjøpt løst vil dette koste ca 1100,-

(Det vil fortsatt være mulig å låne brikke på treningene, for de som ikke ønsker å kjøpe egen)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.