Stolpejakten 2017

Postet av Trine Ruud Bråten den 26. Apr 2017


Ullensaker o-lag starter opp Stolpejakten Ullensaker 2017 den 1. mai.

Oppstartsarrangement ved Nordbytjernet 1/5 kl 11.00-15.00 Her deler vi ut gratis kart og kan gi en kort innføring i hva stolpejakten er.

Stolpejakten Ullensaker et et gratis lavterkeltilbud for å få folk i fysisk aktivitet.


I 2017 har vi et stort kart over hele Jessheim og Sand i A1 format med målestokk 1:7500. Det blir satt ut 100 stolper i Jessheims nærområder.


  • Stolpejakten Ullensaker går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommunen. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.
  • Stolpejakten Ullensaker tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.
  • Stolpejakten Ullensaker er et gratis tilbud. Kart/info vil bli tilgjengelig flere steder i kommunen samt på hjemmesiden

Gå inn på www.stolpejakten.no og registrer deg nå. Her kan du også laste ned kart, enten som pdf-fil som du kan skrive ut selv eller kart til din smattelefon. Du kan også hente en brosjyre med mer info og kart på disse stedene i Ullensaker:- Ullensaker Servicetorg

- Informasjonen på Jessheim Storsenter

- Villmarksbutikken

- Circle K Jessheim, Trondheimsveien 80 (åpent hver dag 00-24)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.