Bli medlem I Ullensaker skiklubb

Skiklubben har tatt i bruk idrettens nye system, Klubbadmin for medlemsadministrasjon fra 1.januar 2014.

Du kan melde deg ut/inn I USK ved å bruke profilen i Min idrett - www.minidrett.no

Dersom du ikke har egen profil I Min idrett må du opprette egen profil først.

Fra Min idrett kan du:
  • Endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter)
  • Se hvilke funksjoner og verv som er registrert på deg.
  • Betale for dine lisenser og skrive ut lisenskort
  • Melde deg på og betale kurs
  • Melde deg på og betale arrangementer / konkurranser / stevner / løp (ikke alle idretter)
  • Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien.

Betaling

Nå kan du også bruke Min idrett til å melde deg på og betale for lisenser, konkurranser, arrangementer og kurs. Foreldre kan få en samlet oversikt over medlemskapene til sine barn, og gjøre påmelding og betaling for disse på ett sted.

Personlige opplysninger

Norges idrettsforbund følger Datatilsynets og Forbrukerombudets krav til forvaltning av personlige opplysninger. Du kan aktivt samtykke til hvorvidt du ønsker at din adresse, e-post og telefonnummer skal være tilgjengelig på Internett. Fra Min idrett kan du enkelt krysse av for hvordan du ønsker at informasjon om deg skal synliggjøres.

Min idrett er utviklet av Norges idrettsforbund i samarbeid med særforbundene. Kontakt klubben din hvis du finner feil vedrørende funksjoner, medlemskap, verv eller lisenser. Har du andre spørsmål kan du kontakte support på support@idrettsforbundet.no