Tredjeplass på mellomdistansen

Postet av Asle Jahren den 31. Mai 2008

Første gang publisert 31.mai 2008

Silje fortsatte der hun slapp på fredag, på pallen. Mellomdistansen gikk i kystterreng sørøst for Fredrikstad sentrum, og selv om Silje følte seg sliten og litt ufokusert sleit hun seg rundt til en sterk 3.plass. Eirik ble nr.10 og Vetle nr.13 i gutteklassen.

Anne var også på lørdag først ut av våre løpere. Løpsutviklingen lignet også på fredagen. Anne åpnet godt, og passerte publikumspost på en god tid. Da var hun imidlertid sliten og klarte ikke å holde samme steamen videre. Hun spurtet likevel i mål til en foreløpig 2.plass. Da alle var i mål var hun nr. 26.

Silje løp som vanlig godt og sikkert etter en litt nølende start. Etter målgang klaget hun over at hun hadde følt seg sliten og defensiv, men etter publikumspost skjerpet hun seg skikkelig og klatret opp på pallen bak Ida Marie Næss Bjørgul og Anne Johanne Lind. Det ble en ny god søknad om plass på jr-VM-laget.

I gutteklassen var Sjur først ute. Han kjente seg ikke frisk etter sykdommen han sleit med i uka før, og syntes ikke han hadde klart å få opp skikkelig fart. I tillegg ble han forstyrret av to løshunder av ponnistørrelse som syntes det var morsomt å løpe sammen med ham. Han endte på 51.plass i mål.

Eirik var nok en dag med i tetkampen, og sikret seg en 10.plass etter et, etter eget utsagn litt uryddig løp, men uten de store feilene.

Vetle var ikke mye dårligere med sin 13.plass. Løpet viste at våre to beste juniorgutter holder meget høyt nivå, selv om det mangler litt på å matche de beste 20-åringene.

Klassen ble for øvrig vunnet av Bjørn Ekeberg, mens Eirik Rustad klarte en ny flott plassering, med delt 7.plass.