Silje nr.2 i Strömstad

Postet av Asle Jahren den 31. Mai 2008

Første gang publisert 31.mai 2008

Det første av tre jrVM-testløp ble arrangert i Strömstad fredag 30.mai. Løpet var sprint og gikk i nordre deler av sentrum. Løypeleggingen ga noen gode veivalgsutfordringer. Silje innfridde forventningene med en sterk 2.plass bak Mariann Ulvestad. Også Eirik og Vetle var med i tetkampen.

Anne var først ut. Hun åpnet sitt løp meget godt, men ble litt sliten etter hvert, og tapte derfor litt på løpsfarten mot slutten. Hun løp inn til en foreløpig andreplass. Silje åpnet forsiktig, men sikkert, løp et solid løp, og spurtet i mål til foreløpig ledertid. Mariann Ulvestad kom noen minutter seinere og la seg 8 sekunder foran Silje. Anne ble nr.32 på den endelige lista.

Sjur var useedet og startet tidlig i gutteklassen. Han løp godt og sikkert helt til langstrekket, men da gjorde han en skjebnesvanger veivalgsfeil, og fikk resultatet sitt ødelagt. Han fortsatte likevel med riktig fokus, og løp bra resten av løpet.

Eirik fortsatte sin gode løping fra tidligere i vår og løp inn til 10.plass.

Vetle kjente seg litt slakk etter en forkjølelse, men gjorde ingen store feil og løp inn til 16.plass.

Best av Raumars juniorer ble Eirik Rustad som løp inn til en strålende 6.plass. Klassen ble vunnet av Håkon Heggedal, Kongsberg.